Monique Couture

Jersey Bluse/kjole for beygnder K4

0,00 kr.

Torsdage 6, 13, 20 og 27 marts 18-20.30

Dette hold er begynder som har tænkte sig at sy en t-shirt eller en kjole i strækstof. Vi starter med syteknik som styrker os til at sy en t-shirt. Ud af denne t-shirt kan vi sy en kjole. Til slutning skal vi kunne sy vores egne designs. Dette kræver dog at man deltger i de forskellige moduler som overlapper hinanden.

Alle moduler er om torsdag fra 18 til 20.30 og hedder:

JK1 -  bjersey bluse

JK2 - for alle jer der syr jerseykjoler, og som lige mangler den sidste detalje til, at din kjole bliver helt unik. Hvilke detaljer kan der laves på en kjole, og hvordan udfærdiges de.

På kurset vil vi lave sy prøver i forskellige teknikker, hvor vi syr det samme og deler gode råd og små fif.
Hvilke detaljer kan man lave med tittekanter? Hvordan laver vi selv båndet med tittekant? Hvordan syr man flotte tittekanter? Hvordan syr vi det i så det sidder pænt? 

Hvor lange skal ærmerne være, hvis der skal manchetter i ærmerne? Hvilken slags manchetter skal man vælge til korteærmer og hvilke til lange ærmer? Hvor brede og hvor lange skal manchetterne være?

Det kan være en udfordring at sy en applikation i jersey stof, da det gerne vil strække sig i maskinen. Hvordan syr man en applikation på strækstof og stoffet bliver glat? 

Medbring: symaskine, tråd, saks, målebånd, knappenåle, skrivegrej til notater.  Der skal regnes en merudgift på 200,- til materialer.

Antal
1
Tilføj til kurv