Intet billede

Sy og Design for børn 10-12

535,00 kr.
Varenummer: APJU202.1012

Dette kursus bliver sjovt, stimulerer kreativitet, skabelse, motorisk koordination og også selvtillid. Ud over at fremme sy-kendskab, socialisering under corona forsigtighed og sidste men ikke mindste evnen til at lave sine egne kreationer.

Kurset har ikke til formål at skabe nye designer på 9 uger, men at give børn mulighed for at udfolde deres kreativitet og blive vejledt i at gøre det de kan lide i den tempo de har brug for for det projekt de selv vælger. Jeg går meget op i at de skal kunne udfolde deres kreativitet mens de har det sjovt.

I de to første dage lærer børnene grundlæggende syteknikker, som de kan putte i deres sy mappe. Derefter går vi derhen hvor de skal sy produkter som de kan tage med hjem. Disse produkter er valgte fordi de gør brug af de teknikker som børnene hr lært i de to første dage. D sidste 5 gange skal de definere deres egne projekt som de skal arbejde med indtil fernisering ( som de ikke er tvunget til). Børnene kan nå op til 3 projekter, alt efter hvad de vælger at lave - det kan være tøj, puder, tasker og endda ”udstoppede” dyr. Børnene efterlades aldrig alene med nål og saks!

Undervisningen er 1x om ugen i 2,5 timer med pause, hvor vi spiser sanduicks sammen (skriv i kommentaren, hvad dit barn ikke må eller må spise. Jeg har hygiejne kursus og det hele er økologisk. Hvad der serveres, vil jeg fortælle børnene fra gang til gang, så I kan vælge at give dem madpakker eller ej. Sandwichs er ikke en del af betaling men noget lidt ekstra til hyggestund. I er velkommen til at give jeres børn noget med. Dog er drikkedunke nødvendigt, da et glas kan vælte ned over de projekter de er i gang med)

Kursus finder sted:

Nygårdterrasserne 276E, 3520 Farum

APJU2021.1012 Hver torsdag 15.30 – 18.00

Kursuspakken køres fra     april til og med    juni med fernisering den    juni  2021-03-16

 


Så kunne du lide det?

Jeg tror, ​​at børn er nysgerrige af natur og er i stand til at gøre mange ting som de selv vælger.

 

Hvad skal dit barn have med?

-         Synaskine, ellers så har vi det. Vælger I at købe en symaskine nu, så vente lidt da jeg kan rådgive jer til at købe billigt og godt symaskine.

-         Systof. Kun hvis jeres barn vil have andet end det jeg har. Jeg kan får stof med hjem billigere da jeg har et CVR nummer.

-         Sy kompendium 1 udleveres. 

Sykompendium 2 og 3 kan købes hvis nødvendigt. se dem her 

-         Sygrej – I får en liste med hvad I kan får købt og hvor. Men vent til med at købe til jeres barn har været på kursus i et par gange. Imellemtiden kan de låne fra min systue.

 

Grunet corona har vi kun plads til 6 børn på holdet.

Der er sprit og håndvaske. Der er også mundbind til stedet indtil jeres barn har syet deres egne :-D


Glæder mig til at se jer!

Mia

Antal
1
Tilføj til kurv